Netwerkbijeenkomst ‘Delen is vermenigvuldigen’

Sed placerat imperdiet suscipit. Donec sodales orci in purus elementum placerat. Nullam dictum mattis arcu, quis tempor neque eleifend a. In vitae lacinia enim.

Samira Bouchibti versterkt Wesselo als adviseur diversiteit en inclusie
Samira is tot 2006 werkzaam geweest als journalist, programmamaker, publiciste en communicatieadviseur. Van 2006 tot 2010 was ze lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid en van 2010 tot 2014 (duo-)raadslid voor de VVD in Amsterdam. Haar sociale en maatschappelijke engagement blijkt uit het lidmaatschap van diverse besturen en commissies. In 2005 schreef Samira Bouchibti het boek De moslim bestaat niet en in 2012 De Islam de moslims en ik. En in 2020 verscheen het handboek burgerschap: Nederland is van ons allemaal’. Een handboek voor docenten en andere professionals die met jongeren werken. Samira is momenteel werkzaam als senior (strategisch) adviseur sociale en maatschappelijke vraagstukken. Ze maakt de vertaalslag van beleid naar projecten, plannen en activiteiten voor het onderwijs, de (lokale) overheid, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Met haar ervaring en haar netwerk zal zij Wesselo adviseren op het gebied van diversiteit en inclusie. Met een toenemende vraag naar expertise op dit terrein zijn wij blij dat Samira het team van Wesselo, op dit belangrijke onderwerp, wil versterken.

Diversiteit aan de top

Voor Wesselo is diversiteit aan de top een belangrijk onderwerp. Onze overtuiging is dat meer diversiteit tot betere resultaten leidt. Wij dragen o.a. actief bij aan meer diversiteit in de top door vrouwelijk talent te identificeren, te spreken en te kennen. Maar het gaat verder dan alleen het benoemen van vrouwen aan de top; het bereiken van meer culturele diversiteit is ook één van de doelen die wij actief nastreven. Lees hierover meer in dit interview met Lidewij Geertsma.

https://www.ser.nl/nl/thema/topvrouwen/voor-opdrachtgevers/searchbureaus/wesselo-partners

Test tekstvlak