Breda University of Applied Sciences benoemt Aafke de Kok-Donkers tot directeur HRM

Aafke de Kok-Donkers start per 7 november 2022 als nieuwe directeur HRM bij Breda University of Applied Sciences.

Aafke de Kok-Donkers (47) heeft brede kennis en ervaring op P&O gebied door diverse opleidingen en P&O managementfuncties binnen verschillende organisaties. Op dit moment is zij Manager P&O van HAS Hogeschool, waar ze ondermeer bezig is geweest met het opstellen en implementeren van een nieuwe HR strategie, leiderschapsontwikkeling en het vernieuwen en optimaliseren van de bedrijfsvoering. Daarvoor was ze als manager P&O 17 jaar werkzaam bij Star-SHL en diens voorgangers, een stichting gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek, trombosezorg, beeldvormend- en functieonderzoek met 1.300 medewerkers. Fusie, reorganisatie en organisatieverandering waren de thema’s waar zij zich de laatste jaren mee bezig hield.

Aafke studeerde Personeelwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en behaalde vervolgens onder andere een Master in Management & Organisation bij TIAS school for business & society.
Aafke is getrouwd, heeft 2 zonen in de middelbare school leeftijd en woont in Rucphen.

Nico van Os, BUas Cvb-lid, zegt “We zijn erg blij met de ervaring van Aafke in het hoger onderwijs bij de HAS, met de relaties die zij eerder heeft gelegd met medezeggenschapsorganen en met haar sterke organisatorische inzichten”. Aafke over haar nieuwe uitdaging per 7 november 2022 bij BUas: “Ik kijk uit naar mijn nieuwe functie bij BUas!  Met veel plezier ga ik mijn energie, kennis en ervaring inzetten en samen met de collega’s van de afdeling verder bouwen aan het stevige P&O fundament dat er ligt om vernieuwend de mooie uitdagingen op het gebied van mens en organisatie bij BUas te kunnen blijven aangaan”.