Carla Faassen benoemd tot rector van Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel

Ons Middelbaar Onderwijs heeft mevrouw Carla Faassen benoemd tot rector van Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel. Carla Faassen treedt uiterlijk 1 oktober 2012 in functie. Op dit moment is zij directielid bij de Academie Bouw en Infra van Avans Hogeschool.

Carla is, na het Gymnasium in Venlo, haar loopbaan begonnen in het Catharina ziekenhuis en daar onder andere zes jaar hoofd van de angiografie afdeling geweest. In 1992 maakt zij de overstap naar de opleidingswereld. Zij is werkzaam geweest als manager en docent bij verschillende hbo opleidingen en de zakelijke dienstverlening van Fontys Hogescholen te Eindhoven en haar rechtsvoorgangers. In 2008 is zij benoemd tot adjunct-directeur bij de opleiding Journalistiek van Fontys Hogescholen te Tilburg. Vanaf 2009 zit Carla Faassen in de directie van de Academie Bouw & Infra van Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Carla heeft de docentenopleiding en verschillende managementopleidingen gevolgd, waaronder doctoraalstudie Bestuurskunde en organisatiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Carla is lid van verschillende besturen waaronder het Platform Promotie Techniek (PPT) Midden Brabant, lid van de raad van advies van het Jeroen Bosch College te ’s-Hertogenbosch en lid van de regieraad Bouw Brabant Zeeland.

Carla is 51 jaar en woonachtig te ’s-Hertogenbosch en heeft twee kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten.