CVO Rotterdam e.o. benoemt Marc Mittelmeijer tot voorzitter raad van bestuur

Marc Mittelmeijer treedt per 1 maart 2021 toe als voorzitter van de raad van bestuur van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) te Rotterdam en omgeving.

Ton Bestebreur, lid raad van bestuur van CVO, is erg verheugd over de komst van Marc Mittelmeijer naar CVO. “Ik kijk uit naar de samenwerking met Marc. Met zijn kennis van het voortgezet onderwijs en zijn kunde als voorzitter van diverse colleges ben ik ervan overtuigd dat we samen de koers van CVO voor jaren verder kunnen uitzetten en CVO kunnen laten bloeien.”

De voorzitter van de raad van toezicht van CVO, Frank Koen, zegt dat het na het eerste gesprek al duidelijk was dat Marc en CVO een goede match zijn. “Ik verwacht dat Marc een goede aanvulling is in de raad van bestuur en het voorzitterschap een sterke invulling gaat geven.”

Marc Mittelmeijer is blij met de nieuwe uitdaging. “Soms komt er een kans voorbij in je leven waarvan je direct weet: deze moet ik pakken. Zo voelde dat voor mij ook toen ik op de functie van voorzitter van CVO werd geattendeerd. Ik heb in diverse gesprekken de uitdagingen en kansen waar CVO voor staat gehoord en ik ben ervan overtuigd dat ik, samen met mijn collega Ton Bestebreur, CVO weer een stap verder kan brengen. Hoewel de stad Rotterdam en regio nieuw voor me zijn, kijk ik ernaar uit een bijdrage te leveren aan het onderwijs.”

Marc heeft bedrijfswetenschappen gestudeerd aan de Open Universiteit, zijn afstudeerrichting was Strategie en Organisatie. Aan de OU heeft hij tevens zijn doctoraal bedrijfskunde behaald. Daarvoor studeerde hij af aan de Technische Universiteit Eindhoven (doctoraal Technische Wiskunde). Hij heeft diverse post doc opleidingen gevolgd, waaronder aan de Nyenrode Business University in 2017.