Dienstverlening

Wij geloven in specialisatie. Ons bureau richt zich dan ook uitsluitend op werving & selectie en dat doen we professioneel en gedegen. Plaatsingen zijn het resultaat van een zorgvuldig proces en een persoonlijke aanpak.

Om een goede match tot stand te kunnen brengen, willen we u en uw organisatie goed leren kennen. Op basis van analyse en onze kennis van de markt adviseren we vervolgens over de meest optimale methode om de functie te vervullen.

Als we daar overeenstemming over hebben start de search naar kandidaten met behulp van onze eigen, unieke database. Met kandidaten uit ons bestand hebben we een persoonlijk gesprek gehad. Daarnaast wordt ook buiten het bestand gezocht in netwerken. Ook kan in overleg met de opdrachtgever werving via (digitale) media worden ingezet.

Bij de selectie is ondersteuning van groot belang. De inbreng van ons bureau in deze fase wordt in overleg bepaald. Wij brengen graag onze ervaring en expertise in, de opdrachtgever maakt altijd de keuze. Onze ervaren backoffice zorgt ervoor dat procedures professioneel worden begeleid, natuurlijk met oog voor de privacy van de betrokken kandidaten.

Diversiteit in de top

Wij geloven in diversiteit in de top van organisaties. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat circa de helft van de via Wesselo & Partners benoemde kandidaten een vrouw is. Daarnaast adviseert ons bureau ook over culturele diversiteit.

Vertrouwen

Wesselo & Partners heeft met heel veel opdrachtgevers en kandidaten een langdurige samenwerking opgebouwd. Die samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, constante kwaliteit en vakmanschap. Het stelt ons in staat oprecht het debat aan te gaan als dat nodig is. Het stelt ons ook in staat onze creativiteit in te zetten bij het vinden van de juiste persoon. Daarmee komen benoemingen tot stand die van grote waarde zijn voor uw organisatie.