Drenthe College benoemt Arwin Nimis tot Voorzitter College van Bestuur

Arwin Nimis is door de Raad van Toezicht van Drenthe College, per 1 april 2020, benoemd tot Voorzitter College van Bestuur (CvB) Drenthe College. Janneke Hadders, voorzitter van de Raad van Toezicht Drenthe College: “Met Arwin Nimis krijgen wij iemand met hart voor goed en innovatief onderwijs, die bovendien de ingezette lijn van Drenthe College onderschrijft. Een uitdagende leeromgeving creëren en goede regionale verbindingen die daarbij nodig zijn -vanuit de locaties Assen, Emmen en Meppel-  staan daarbij voorop.”

Momenteel is Arwin Nimis dean/directeur van de Academie voor Gezondheidsstudies. Landelijk heeft hij zijn sporen verdiend in het HBO, waar hij pleitbezorger is voor interprofessioneel onderwijs en ondernemerschap. Daarvoor werkte hij na zijn opleiding bestuurskunde bij de Universiteit Twente waar hij onder andere directeur marketing en communicatie was.

Arwin Nimis volgt Albert Bruins Slot op, die per 1 maart stopt. Het College van Bestuur bestaat daarmee uit Mare Riemersma en Arwin Nimis.