Drie nieuwe leden Raad van Toezicht Grafisch Lyceum Utrecht

Het Grafisch Lyceum Utrecht verwelkomt met ingang van 1 mei 2012 drie nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Als nieuwe leden treden aan: mevrouw Simone de Wit, mevrouw Dorathé van Doorn en de heer Hans Maas. Zij combineren kennis en ervaring op onderwijskundig en bestuurlijk gebied met praktische ervaring uit de grafische en mediasector.

Als zelfstandige vakschool heeft het Grafisch Lyceum Utrecht goede banden met de grafische en mediasector. Daarom heeft de school bij de uitbreiding van de Raad van Toezicht ook gezocht naar leden met kennis van de grafische en mediasector. ‘Ik ben er trots op dat leden van dit kaliber onze Raad van Toezicht komen versterken’, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht Peter Weeda.

De nieuwe leden van de Raad van Toezicht van het Grafisch Lyceum Utrecht:

Mevrouw drs. S.H.M. (Simone) de Wit MPA Simone de Wit (46)is algemeen directeur van De Wit Bestuur & Management en associé bij Boer & Croon. Daarvoor was zij voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Domstad.

Mevrouw T.H.L.M. (Dorathé) van Doorn 
Dorathé van Doorn (49)is directeur/eigenaar van PrintRun te Nieuwegein, PrintRun is een bureau voor grafisch en multimediaal projectmanagement. Ook verzorgt zij externe coaching- en consultancyprojecten in Nederland en andere landen binnen Europa.

De heer drs. J.A.M. (Hans) Maas 
Hans Maas (45)is directievoorzitter van het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie van de Hogeschool Rotterdam.