Fontys benoemt Henning Janßen tot nieuwe directeur Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek

Het college van bestuur van Fontys heeft Henning Janßen per 1 maart 2021 benoemd tot directeur van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek (FHTenL).

Henning Janßen is sinds oktober 2007 hij verbonden aan Fontys Hogescholen: de eerste jaren als docent bij Fontys International Business School (FIBS) en vanaf 2012 binnen hetzelfde instituut als opleidingsmanager Food en Flower Management, opleidingsmanager International Fresh Business Management en als onderwijsmanager Marketing Management. Sinds 2012 maakt hij deel uit van het MT van FIBS.

‘FHTenL is een “regionale katalysator” die in samenwerking met de regio en ondernemers de talenten van jonge mensen ontdekt, ontwikkelt en versterkt’, aldus Henning. ‘Het is een open en authentieke leeromgeving, waar ruimte is voor nieuwe mindsets, ideeën, creativiteit en toewijding om de uitdagingen van post-corona, smart mobility, economy 5.0, de toekomst van het leren, gezonde mensen en een gezonde samenleving aan te gaan. Heel graag draag ik daaraan bij als directeur van dit mooie instituut.’

Het college van bestuur wenst Henning veel succes als directeur van FHTenL en heeft er alle vertrouwen in dat hij op deskundige en professionele wijze leiding zal geven aan het instituut.