Hogeschool van Amsterdam benoemt Christiane Estourgie tot directeur Bedrijfsvoering Faculteit Onderwijs en Opvoeding

Christiane Estourgie start per 1 november 2023 als directeur Bedrijfsvoering bij de faculteit Onderwijs en Opvoeding. Christiane volgt Edwin Zimmerman op die sinds april waarnemend directeur bedrijfsvoering is.

Christiane is van huis uit bedrijfseconoom. Onderwijs vormt dé rode draad in de loopbaan van Christiane. De afgelopen jaren als lid van de Centrale Directie van Voortgezet Onderwijs van Amsterdam, kortweg VOvA, met bedrijfsvoering in haar portefeuille. In de periode 2012 – 2021 was Christiane als directeur bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de aansturing van de bedrijfsvoering plus een aantal opleidingsteams binnen het ROC van Amsterdam, MBO College Zuid.

Waarnemend decaan Sander Nieuwland is blij met de komst van Christiane: ‘Er liggen mooie én grote uitdagingen op het terrein van bedrijfsvoering. We hebben met elkaar in de komende jaren veel werk te verzetten in onder meer het flexibeler inrichten van ons onderwijs. Dit is een samenspel tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. De eerste contouren staan en ik heb er alle vertrouwen in dat Christiane met haar rijke ervaring in de bedrijfsvoering samen met haar team verder bouwt aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering.’