INNOVO benoemt Carola van der Weijden tot voorzitter College van Bestuur

Carola van der Weijden, afkomstig uit Maastricht, studeerde Business Economics aan de Universiteit Maastricht. Na een aantal commerciële functies in het bedrijfsleven, werkte Carola een groot deel van haar carrière bij de Universiteit Maastricht waar zij uiteindelijk algemeen directeur/ secretaris CvB werd. Op dit moment is zij werkzaam als directeur binnen de Provincie Limburg. Carola ziet het als een mooie uitdaging om samen met Nicole van Wolven sturing te geven aan het verder versterken van de onderwijskwaliteit samen met de scholen en het realiseren van de ambities van INNOVO.

“INNOVO is een prachtige organisatie die een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van jonge kinderen. Hier wordt de basis gelegd in een inspirerende omgeving waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf mag zijn. Ik heb veel zin om hier samen met alle collega’s, leerlingen, ouders en andere stakeholders de komende jaren verder aan te bouwen en kijk dan ook uit naar de nadere kennismaking.” zegt de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur over haar nieuwe functie.

De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van de nieuwe voorzitter College van Bestuur.
Voorzitter John Welzen: ‘Wij zijn blij met de komst van Carola van der Weijden. Met Carola haalt INNOVO een ervaren bestuurder binnen. Wij hebben het volste vertrouwen dat zij samen met Nicole van Wolven er zorg voor draagt dat goed onderwijs voor kinderen, leerkrachten en omgeving wordt gecontinueerd. Namens de organisatie zien wij als Raad van Toezicht uit naar een prettige samenwerking.’