Koninklijke Kentalis benoemt Sandra Beuving tot lid Raad van Bestuur

Sandra Beuving zal per 1 maart 2020 de Raad van Bestuur van Koninklijke Kentalis aanvullen. Samen met Oscar Dekker, voorzitter van de Raad van Bestuur, zal zij sturing geven aan de verdere ontwikkeling van Koninklijke Kentalis.

Sandra Beuving heeft na haar opleiding tot psycholoog in haar loopbaan ruime ervaring opgedaan in de publieke sector. Ze werkte als organisatieadviseur en leidinggevende bij onder andere de politie en het middelbaar beroepsonderwijs. Sinds 2013 is zij bestuurder in het primair onderwijs. In deze jaren heeft zij leidinggegeven aan de ontwikkeling van de 27 openbare basisscholen in de regio Oss, Uden en Veghel. In 2018 is haar organisatie gefuseerd met een katholieke stichting in deze regio. Zo ontstond een voor Nederland unieke stichting met openbare, katholieke en samenwerkingsscholen.

Sandra Beuving: ‘Ik heb in de afgelopen jaren met veel passie in het onderwijs gewerkt. Fijn dat ik deze kennis in deze nieuwe rol kan blijven gebruiken. Ik weet door problemen met mijn eigen gehoor hoe belangrijk ondersteuning is om met deze beperking te kunnen functioneren. Bij Kentalis kan ik zelf bijdragen aan onderwijs en zorg voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij communiceren.’

Jos Aartsen, voorzitter Raad van Toezicht Koninklijke Kentalis: ‘Mooi dat wij in de Raad van Bestuur met Oscar Dekker en Sandra Beuving kennis en kunde van zowel zorg als onderwijs in huis hebben. Hiermee hebben wij een Raad van Bestuur die elkaar goed aanvult. We feliciteren Sandra Beuving met deze overstap en wensen haar een mooie tijd bij Kentalis’.