Lorentz Casimir Lyceum benoemt Rob van Velthoven tot rector-bestuurder

De Raad van Toezicht heeft per 1 augustus 2022 Rob van Velthoven benoemd tot rector-bestuurder. Op dit moment is Rob clusterdirecteur Leefomgeving & Natuur bij de HAS Hogeschool.

De Raad heeft Rob leren kennen als iemand die zich snel thuis zal voelen op het LCL en haar omgeving. Zij verwachten dat hij zijn betrokkenheid zal tonen door middel van zijn stijl van leidinggeven. Daarbij zal het zoeken van de verbinding de rode draad zijn, vanuit de visie en waarden van het LCL (en de Stichting).

Rob zijn kennis van organisaties in het onderwijs en van onderwijs vernieuwing en zijn kunde om op innovatieve wijze veranderingen samen met alle betrokkenen te bewerkstelligen zullen goed van pas komen. Zonder daarbij het unieke en onderscheidende van het LCL uit het oog te verliezen. Daarnaast verwacht de Raad van Toezicht dat hij op bestuurlijk vlak goed gebruik kan maken van zijn vermogen om strategisch en ondernemend te denken en te acteren als ook de gezamenlijke doorvertaling te maken naar de praktijk.