Mark de Haas nieuw lid College van Bestuur Minkema College

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Mark de Haas begonnen als lid van het College van Bestuur van het Minkema College. Met de komst van Mark de Haas wordt het College van Bestuur tijdelijk uitgebreid tot een tweehoofdig bestuur, waarin de zittende bestuurder, Henk Heethuis, voorzitter blijft en de beide leden van het College van Bestuur gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de gehele organisatie.

Trudy Blokdijk, voorzitter Raad van Toezicht: “We zijn zeer verheugd over de komst van Mark de Haas en denken in hem te zijner tijd een waardige opvolger van Henk Heethuis te hebben gevonden. We wensen hem in de nieuwe functie veel succes toe en hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.”

Mark de Haas was hiervoor enige tijd werkzaam als senior adviseur bij BMC Advies. Hij heeft bijna 10 jaar ervaring als lid van het College van Bestuur van de Gooise Scholen Federatie, met acht scholen voor voortgezet onderwijs. “Elke dag wordt er door iedereen van het Minkema College keihard gewerkt om alle leerlingen het best mogelijke onderwijs te bieden. De enige garantie voor continuïteit van dit succes is om dat ook in de komende periode te blijven doen. Ik wil als bestuurder graag mijn steentje hieraan bijdragen”, aldus Mark de Haas.