Nuffic benoemt Marc van Zelst tot manager Bedrijfsvoering

Marc van Zelst start met ingang van 1 november 2022 als manager Bedrijfsvoering bij Nuffic. Marc is nu nog werkzaam als financieel directeur bij Stichting STC Group. Hij volgt Ellen Sinnige op, die deze rol momenteel als interim-manager vervult.

Titia Bredée, directeur-bestuurder van Nuffic is blij met de benoeming. “Marc is een zeer ervaren manager bedrijfsvoering in het onderwijsveld. Hij is een echte verbinder. Daarmee verwacht ik dat hij goed zal passen in onze organisatie en kijk ik er erg naar uit om met hem samen te gaan werken.”

“Ik kijk ernaar uit om bij te gaan dragen aan de belangrijke rol die Nuffic vervult op het gebied van internationalisering van het onderwijs”, vult Marc van Zelst aan. “Gelet op de mondiale uitdagingen is internationaal samenwerken aan oplossingen een noodzaak. Dit vraagt om ontwikkeling van wereldburgerschap waaraan in onderwijsinstellingen, met ondersteuning vanuit de diverse subsidieprogramma’s en activiteiten van Nuffic, concreet vorm wordt gegeven. Ook het enthousiasme en de gedrevenheid die ik bij Nuffic proef, spreekt mij zeer aan.”