PCBO Apeldoorn benoemt Freek Rebel tot voorzitter College van Bestuur

De Raad van Toezicht van PCBO Apeldoorn heeft de heer Freek Rebel per 22 april 2024 benoemd als nieuwe voorzitter van het College van Bestuur. Freek Rebel zal samen met Kitty ten Napel het bestuur van PCBO Apeldoorn vormen.

Freek Rebel is instellingsdirecteur bij Aeres Hogeschool en integraal verantwoordelijk voor de aansturing van het onderwijs, praktijkgericht onderzoek en bedrijfsvoering. Hij heeft vooral veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in en met het onderwijs. Naast zijn functie als instellingsdirecteur is hij lid Raad van Toezicht bij De Meerwaarde, een protestants-christelijke school voor VMBO en Praktijkonderwijs. Eerder was Freek onder andere directeur bedrijfsvoering aan de Hogeschool van Amsterdam.

Binnen PCBO Apeldoorn zal Freek als voorzitter College van Bestuur verantwoordelijk zijn voor de portefeuilles op het vlak van bedrijfsvoering. Daarnaast is hij samen met zijn collega bestuurder Kitty ten Napel verantwoordelijk voor de 25 basisscholen van PCBO Apeldoorn.