PCBO Apeldoorn benoemt Pauline Satter tot lid Raad van Toezicht

Per 28 november 2023 start Pauline Satter bij PCBO Apeldoorn als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Zij zal deel uitmaken van de auditcommissie.

Pauline is lid van het College van Bestuur van de Christelijke Onderwijsgroep Vallei en Gelderland-Midden te Ede en daarvoor was zij Hoofd Bedrijfsvoering bij de Politieacademie. Ze heeft veel bestuurlijke ervaring binnen het middelbaar- en het voortgezet onderwijs. Ook heeft zij uitgebreide kennis en expertise op het gebied van onder andere huisvesting, financiën en digitalisering. Dit maakt dat zij een waardevolle toevoeging is aan de Raad.

Pauline Satter: “In mijn nieuwe rol als lid van de Raad van Toezicht bij PCBO Apeldoorn lever ik graag een bijdrage aan het ontwikkelen van mooi onderwijs waarmee we de kinderen helpen een goede en passende plek te hebben in de wereld.”

Gert Boeve, voorzitter van de Raad van Toezicht: “We staan voor mooie en grote uitdagingen binnen het primair onderwijs en zijn blij dat Pauline ons team komt versterken. Pauline is een ervaren bestuurder met een groot analytisch vermogen. Zij is iemand die altijd de verbinding zoekt. Zowel haar bestuurlijke ervaring als haar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering zijn van grote toegevoegde waarde. We hebben vertrouwen in een mooie samenwerking. ”