Rijnmond Dokters benoemt Theo Hooghiemstra tot lid Raad van Commissarissen

Theo Hooghiemstra is per 1 april 2023 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen bij Rijnmond Dokters. Zijn uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van digitalisering, innovatie en gegevensbescherming maken hem tot een geschikte opvolger van Anouk Talitsch.

Theo studeerde bestuurskunde en rechten en behaalde zijn PhD tijdens zijn loopbaan. Hij heeft jarenlange ervaring in meerdere rollen bij verschillende zorgorganisaties. Naast zijn werk in de zorgsector is hij deskundig in het beoordelen van innovaties en het omgaan met risico’s. Met zijn brede achtergrond zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de raad.

Roos Vermeij, voorzitter van de Raad van Commissarissen is blij met de komst van Hooghiemstra: “Theo’s kennis en ervaring maken hem een waardevolle aanwinst voor de Raad van Commissarissen. Hij heeft op diverse manieren bijgedragen aan digitalisering en gezondheidszorg en beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk. Zijn toetreding tot onze vernieuwde raad is een mooie uitbreiding.”