ROC Friese Poort benoemt Nynke Beintema tot vestigingsdirecteur Leeuwarden/Dokkum

ROC Friese Poort heeft Nynke Beintema met ingang van 17 mei aanstaande benoemd als vestigingsdirecteur Leeuwarden/Dokkum. Nynke Beintema is nu werkzaam als manager studentenzaken bij de Hanzehogeschool Groningen en was daarvoor als werkzaam bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, de gemeente Leeuwarden, de Christelijke Hogeschool Nederland en de Universiteit van Twente (vestiging Friesland).

“Het onderwijs heeft mijn hart: ik voel me thuis in een kennisintensieve, maatschappelijk betrokken omgeving. Daarnaast houd ik van een moderne, actie- en klantgerichte setting met een ambitieuze, doch nuchtere werksfeer, waarbij gezamenlijk doelen behalen de norm is” aldus Nynke. “Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan ROC Friese Poort en zie er naar uit om mijn ervaring in te zetten voor de regio waarin ik zelf woon.”

Nynke Beintema vormt vanaf 17 mei 2021 samen met Jacoba Posthumus de directie van de vestiging Leeuwarden/Dokkum. Tot die tijd blijft Ed Namink als vestigingsdirecteur a.i. werkzaam.