ROC Midden Nederland benoemt nieuwe leden Raad van Toezicht

Onlangs heeft de Raad van Toezicht van ROC Midden Nederland een nieuwe voorzitter en een nieuw lid van de Raad van Toezicht benoemd. Steven de Waal is Jasper Tuijtel opgevolgd als voorzitter en de raad is door de benoeming van Selvi Ayranci uitgebreid naar zes leden.

Steven de Waal is publiek opiniemaker en voorzitter van Denktank Public Space Foundation die zich richt op het bevorderen van actief burgerschap en maatschappelijk ondernemerschap. Hij is onder meer lid geweest van de Raad van Toezicht van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de afgelopen 12 jaar bestuurlijk betrokken geweest bij FC Utrecht. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Cultuur+Ondernemen en sinds kort ook voorzitter van de Mediaraad van RTV Utrecht. Hij is in 2014 aan de USBO gepromoveerd op maatschappelijk leiderschap in relatie tot governance context. Gezien zijn sterke netwerk in de regio Utrecht en ook zijn lidmaatschap van de Utrecht Development Board, is hij bij en met velen binnen en buiten onze onderwijsinstelling bekend. Met zijn benoeming wordt ervaring op het gebied van governance, publieke organisaties en de regionale en landelijke netwerken toegevoegd aan de Raad van Toezicht.

Selvi Ayranci werkte de afgelopen tien jaar bij ABN AMRO in diverse functies, waarbij nu in de functie van Strategy Execution Officer. Daarnaast heeft zij een aantal nevenfuncties, waaronder lid van de Raad van Commissarissen van WoonInvest, een woningcorporatie in Den Haag en omgeving. Met haar toetreding tot de Raad van Toezicht is ervaring op het gebied van strategie en strategie-executie, duurzaamheid en huisvesting versterkt.