ROC van Amsterdam-Flevoland benoemt Barry Sarlemijn tot directeur bedrijfsvoering van MBO College Airport & MBO College Amstelland

ROC van Amsterdam-Flevoland heeft Barry Sarlemijn benoemd tot directeur bedrijfsvoering van MBO College Airport & MBO College Amstelland.

Barry is een ervaren leidinggevende die relevante ervaring in bedrijfsvoering, proces- en verandermanagement heeft opgedaan in zijn functies bij ING, waar hij 14 jaar heeft gewerkt en Sodexo. De afgelopen jaren is hij actief geweest als ZZP Consultant en als (succesvol) ondernemer.

Barry kijkt erg uit naar zijn nieuwe baan: “Mijn achtergrond qua werk is behoorlijk divers, iets waar ik mijn voordeel mee hoop te kunnen gaan doen in deze uitdagende en vooral ook waardevolle baan. Dat ik bij kan gaan dragen aan goed onderwijs in het mbo, dat aansluit bij de behoefte van onze studenten en de maatschappij, maakt me erg trots. Ik heb dan ook veel zin om aan de slag te gaan en hoop snel met zoveel mogelijk collega’s persoonlijk kennis te kunnen maken.”