Stichting Attendiz benoemt Frederik Lindenhovius tot bestuurder

Per 1 september is Frederik Lindenhovius de nieuwe bestuurder van Attendiz. Aan het eind van dit schooljaar zal Paul Overakker Attendiz als bestuurder verlaten. Daarom is de Raad van Toezicht op zoek gegaan naar een opvolger. Het verheugt de Raad van Toezicht zeer dat ze deze opvolger nu bekend kunnen maken. Bij deze stelt Frederik zichzelf graag voor!

“Ik ben Frederik Lindenhovius, 44 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 zonen in Wehl. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Den Haag en ben vervolgens in verschillende sectoren werkzaam geweest. De afgelopen 10 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt als directeur Wonen met Zorg bij Sensire. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de 18 verpleeghuislocaties van Sensire, waar 1.000 bewoners elke dag liefdevol worden verpleegd en ondersteund door 1.100 collega’s en 800 vrijwilligers. Dit in nauwe samenwerking met familieleden en andere naasten. Met als gezamenlijk doel om de bewoners zoveel mogelijk het normale leven te laten leiden zoals zij dat gewend waren.

Zoals je hebt kunnen lezen heeft de Raad van Toezicht mij benoemd als nieuwe bestuurder van Attendiz per 1 september aanstaande. Ik zie grote overeenkomsten tussen het speciaal onderwijs en de ouderenzorg en kijk er naar uit om persoonlijk kennis te maken, de organisatie en het onderwijs beter te leren kennen en om samen met alle professionals van Attendiz verder te bouwen aan de mooie organisatie die Attendiz is. Zodat ook in de toekomst leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte bij Attendiz de veilige plek vinden waar zij een stevige basis voor hun toekomst kunnen ontwikkelen.”

De Raad van Toezicht heet Frederik van harte welkom bij Attendiz en kijkt er naar uit om hem in september te mogen verwelkomen.