Stichting Audicienregister benoemt Guido van Woerkom tot voorzitter

Het bestuur van Stichting Audicienregister (StAr) heeft Guido van Woerkom benoemd als nieuwe voorzitter van de StAr. Daarmee is het bestuur van de StAr weer op volle sterkte en volgt hij Guus van Montfort op van wie de laatste termijn erop zat.

Met de komst van Guido van Woerkom krijgt de StAr een zeer ervaren en gedegen bestuurder. Guido heeft diverse rollen als bestuurder vervuld en is onder andere voorzitter van AWVN, voorzitter van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en voorzitter van de RvT van GGZ Rivierduinen. Daarnaast is Van Woerkom 15 jaar ANWB-hoofddirecteur geweest. Hij heeft uitgebreide kennis en ervaring in de zorg en met het politiek bestuurlijk krachtenveld die hij als voorzitter graag inzet om de kwaliteit van de hoorzorg blijvend te borgen en te ontwikkelen.

Het Audicienregister staat er goed voor, net als de kwaliteit van de hoorzorg. “In een veranderend zorgveld is het belangrijk om die kwaliteit en de rol van het register voortdurend te ijken aan de vragen in de maatschappij”, zegt Van Woerkom. “Ik doe dat graag samen met het bestuur van de StAr en de betrokken audiciens.”