Stichting CAV benoemt Lisette Pondman tot voorzitter Raad van Bestuur

De Raad van Toezicht van Stichting CAV is zeer verheugd met de benoeming van Lisette Pondman als voorzitter Raad van Bestuur.

Lisette Pondman Lisette Pondman is een ervaren bestuurder en toezichthouder binnen de GGZ. De afgelopen jaren was zij werkzaam als bestuurder van RINO Amsterdam, een landelijk opererend opleiding- en nascholingsinstituut voor professionals binnen de GGZ. Daarvoor was zij directeur van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Zij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven en binnen de publieke sector.

“In deze tijd waarin steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen en te maken krijgen met betalingsproblemen is het werk van Stichting CAV relevanter dan ooit. Ik kijk er erg naar uit om er, samen met alle collega’s van Stichting CAV en haar relevante partners, voor te zorgen dat de stichting haar maatschappelijke dienstverlening voor een breed publiek en op hoog niveau kan blijven uitvoeren”; aldus Lisette.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Stichting CAV bij Lisette Pondman als voorzitter Raad van Bestuur en Frank Scheffers als lid Raad van Bestuur in goede handen is en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.