Unicoz benoemt Daphne van der Aa tot lid College van Bestuur

De Raad van Toezicht van de Unicoz onderwijsgroep heeft Daphne van der Aa benoemd tot nieuw lid van het College van Bestuur. Per 1 mei 2023 treedt zij in dienst, waarna zij samen met Carel Laenen (voorzitter) het College van Bestuur van Unicoz vormt.

Daphne van der Aa is 48 jaar. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in diverse adviserende, coördinerende, leidinggevende en bestuurlijke functies, met name in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Na een start bij de Rijksoverheid (onder andere Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en later in de consultancy is zij vanaf 2011 werkzaam in het onderwijs. Zij bekleedde hier de functie van directeur en adviseur.

“We zien in Daphne een enthousiasmerende, verbindende en slagvaardige bestuurder, die graag in teamverband en in samenwerking met partners richting, invulling en uitvoering geeft aan onderwijsvraagstukken.” (Hans Démoed, voorzitter Raad van Toezicht).

De Raad van Toezicht heeft er alle vertrouwen in dat Daphne van der Aa samen met Carel Laenen, de ingezette koers op een krachtige en toekomstbestendige manier voort zal zetten.

“Goed funderend onderwijs is op dit moment belangrijker dan ooit. Ik vind het dan ook enorm betekenisvol om juist hier met gepassioneerde collega’s aan te werken. Samen met ouders/verzorgers en partners geven wij kinderen uit Zoetermeer een belangrijke basis, waar ze de rest van hun leven op voort kunnen bouwen. Ik kijk er zeer naar uit daar aan bij te gaan dragen.” (Daphne van der Aa).