Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs benoemt Ard van Aken tot rector Mill Hill College in Goirle

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Ard van Aken benoemd tot rector van het Mill Hill College in Goirle. Op dit moment is hij directeur van het d’Oultremontcollege in Drunen. Ard start zijn nieuwe functie op 1 april 2020. Hij volgt Rijk Vlaanderen op die sinds september 2017 rector was van het Mill Hill College en in april 2019 zijn functie, om gezondheidsredenen, besloot neer te leggen.

Ard van Aken startte zijn loopbaan in 1993 bij Philip Morris waar hij verschillende functies vervulde als onderdeel van een Management Development-traject.

In 2000 maakte Ard van Aken de overstap naar Fontys Hogescholen Tilburg waar hij begon als Hogeschooldocent (Sport)marketing en Management. Daarnaast was hij hier vanaf 2003 Opleidingscoördinator Commerciële Economie, International Marketing en Management en International Business and Languages. In 2006 werd Ard aangesteld als lid van het managementteam.

Van 2008 tot 2016 was Ard van Aken werkzaam bij Hogeschool Rotterdam waar hij directeur was van twee instituten en directievoorzitter van de dienstenorganisatie. In 2016 werd Ard van Aken directeur van het d’Oultremontcollege in Drunen (deelschool van OMO Scholengroep De Langstraat).

Ard studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en heeft door de jaren heen tal van trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van leidinggeven, kwaliteit en didactiek.