Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs benoemt Tom Heijnen tot rector Roncalli Scholengemeenschap

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Tom Heijnen benoemd tot rector van Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom. Op dit moment is hij directeur havo/vwo/tto op het Beatrix College in Tilburg. Tom start zijn nieuwe functie op 1 augustus 2021.

Tom Heijnen begon zijn onderwijsloopbaan in 2005 als docent geschiedenis en maatschappijleer en tevens mentor en coach aan het Beatrix College. In 2010 werd hij daar teamleider vmbo en in 2016 directeur onderbouw. Sinds 2019 is Tom directeur havo/vwo/tto aan het Beatrix College.

Aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg behaalde Tom zijn bachelor en master geschiedenis. Voordien studeerde hij aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. In 2015 heeft hij zijn Master of Management in Education bij TIAS/Nimbas Business School in Tilburg met succes afgerond.

Over zijn nieuwe functie bij Roncalli Scholengemeenschap: “Ik zie er ontzettend naar uit om samen met het volledige team een nieuw hoofdstuk te mogen schrijven in de historie van het Roncalli. Een school die bij mij bekend staat als innovatief en eigentijds, waar een onderwijsvisie heerst die wat mij betreft uitstekend past bij wat de moderne maatschappij van onderwijs vraagt. Ik ben er trots op daarvan deel te mogen uitmaken.”