VO Haaglanden benoemt Han Elbers tot voorzitter College van Bestuur

Met veel genoegen deelt de raad van toezicht van de Stichting VO Haaglanden mee dat de heer Han Elbers per 1 december 2022 als voorzitter zal toetreden tot het college van bestuur. Hij volgt in deze functie de heer Arno Peters op, die na een lange betrokkenheid bij VO Haaglanden in december 2022 afscheid neemt.

De afgelopen 7 jaar was Han Elbers voorzitter college van bestuur van @voCampus en rechtsvoorganger Alliantie VO, een groot schoolbestuur met 14 scholen in de regio Nijmegen. Daarvoor was hij bestuurder in het Amsterdamse PO. Als nevenfuncties is hij onder andere voorzitter ledenadviesraad van VO-Raad en bestuurslid van stichting Ieder talent telt. Ook bekleedde hij diverse bestuurs- en toezichtrollen in het onderwijs. Eerder in zijn carrière heeft hij in verschillende banen in regio Den Haag gewerkt; als directeur bij de Vereniging van Universiteiten en in verschillende functies bij het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en Energiebedrijf Zuid-Holland West.

De raad van toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat de heer Elbers als voorzitter samen met Elyan Zegers, het lid van het collegiale college van bestuur, een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere groei en bloei van de Stichting VO Haaglanden en de tien gerenommeerde VO-scholen in Den Haag en Rijkswijk die hiervan deel uitmaken.