Zuidwester benoemt Jan-Willem Meijer tot lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Zuidwester wordt per 1 juni 2023 versterkt met Jan-Willem Meijer. Jan Willem volgt Peter Nouwens op, van wie het lidmaatschap na twee termijnen van vier jaar is beëindigd.

De zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en NAH ligt Jan-Willem aan het hart. Jan-Willem is al lange tijd nauw betrokken bij de gehandicaptenzorg. Zo was hij consulent revalidatiearts in de verstandelijk gehandicaptenzorg en NAH-zorg en 8 jaar lang vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Prisma. In juli 2023 start hij vanuit zijn medisch specialistische en bestuurlijke expertise als zelfstandig adviseur en stopt hij als voorzitter Raad van Bestuur van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht.

Zuidwester is erg blij met de aanstelling van Jan-Willem en zij hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn persoonlijke ervaring en expertise van toegevoegde waarde zal zijn in de Raad van Toezicht. En daarmee kan bijdragen aan waardevol leven en zinvol werk voor de cliënten en medewerkers van Zuidwester.